Werkzaamheden

Spaarnestad Totaalonderhoud biedt u een uitgebreid pakket aan onderhoudswerkzaamheden aan. U kunt bij ons terecht voor professioneel woningonderhoud, schilder-, stuc- en tegelwerk, renovatie, restauratie en schoonmaakonderhoud. Door uw totaalonderhoud onder te brengen bij één partij heeft u ook nog eens het voordeel van korte communicatielijnen. Alle benodigde expertise voor totaalonderhoud vindt u onder één dak bij Spaarnestad Totaalonderhoud.

mijo-werkWij kunnen bestaande kozijnen zo repareren dat u er niets meer van ziet, maar eens moeten ze vervangen worden. Ook dat kan Spaarnestad Totaalonderhoud voor u doen. Dit kan in hout of in kunststof. Wij kunnen ook uw oude enkelglas vervangen door isolatieglas. Ook verzorgen wij deuren en ramen op de maat zoals u dat wilt.

Wij kunnen ook een uitbouw aan uw woning voor realiseren, hiermee bedoelen wij b.v. een bijkeuken of een serre. Ook het nieuw plaatsen van een dakkapel of het houtwerk opnieuw bekleden met kunststof. Wij verzorgen timmerwerk in de ruimste zin van het woord, van een nieuw plafond in de woonkamer tot het maken van een slaapkamer op de zolderruimte.

Baden in luxe. In een mooie en strak afgewerkte badkamer is niet alleen een heerlijke badruimte, maar ook een plaats om lekker tot rust te komen en te genieten van uw eigen paradijsje. De uitstraling van uw badkamer wordt voor een groot deel bepaald door de gekozen tegels. Uiteraard zijn de kleur en het formaat het eerste belangrijke punt, maar ook de manier van zetten bepaald het uiteindelijke effect. Het verkrijgbare assortiment sanitair is eindeloos. Er zijn verschillende kleuren en stijlen leverbaar. Uiteraard ook in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.

spaarnestad-schilderenTotale renovatie van uw badkamer, nieuwe leidingen, kranen, bad en toilet, tegelwerk, plafond. Wij doen in alle accessoires die in een badkamer/toilet voorkomen, nieuwe kranen, designradiatoren, wasbak, bad en douchewanden om maar een paar dingen op te noemen. Ook het toilet kunnen wij voor u plaatsen of  b.v. een bestaand toilet vervangen voor een hangend toilet.

Een hangend toilet heeft een groot voordeel boven het gewone toilet. Het is makkelijker om de vloer schoon te houden wat meer hygiëne geeft. Een hangend toilet wordt altijd bevestigd aan een speciaal frame. Dit frame wordt met stelpoten op de juiste hoogte gebracht en aan de achterwand bevestigd. De hoogte van het toilet is standaard 40 cm, maar als u moeilijk ter been bent, kan de hoogte worden aangepast naar bijvoorbeeld 45 of 50 cm. Wilt u meer weten over sanitair óf het laten maken van een nieuwe toilet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij verzorgen ook de complete betegeling van uw woning, van badkamer tot keuken.
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Onze dienstverlening op keukengebied kan bijvoorbeeld alle voorbereidende installatiewerkzaamheden omvatten, zodat uw keukenleverancier de keuken meteen kan plaatsen. Maar ook de volledige montage van uw keuken is bij ons uiteraard in goede handen

Zeer regelmatig verrichten wij stukadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om één wand in de woonkamer of om het stukadoren van een gehele woning, wij gaan uitsluitend voor de hoogst haalbare kwaliteit! Immers, stukadoorswerk is de “finishing touch” van uw wanden en/of plafonds en meteen ons visitekaartje!

Schoonmaakonderhoud is van groot belang binnen elke organisatie. Uw medewerkers zijn vaak productief in een prettige en schone werkomgeving. Maar met welke schoonmaaktechnieken of schoonmaakfrequenties behaalt u het beste resultaat? Laat u door ons uitvoerig voorlichten om tot het beste resultaat te komen. Schoonmaakonderhoud wordt altijd afgestemd op uw wensen en eisen. Al onze ervaring met schoonmaakonderhoud maakt het mogelijk om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Farbroller5
In- & Exterieur
Niet alleen het schilderen van kozijnen, deuren en radiatoren valt . . .
Lees verder
spaarnestad-loodgieter-btn
Loodgieterswerk
Het plaatsen van een bad, toilet of douche, het aansluiten van  . . .
Lees verder
spaarnestad-installatie-btn
Installatiewerk
Een prettig verlichte ruimte, stopcontacten op de juiste plek, wij verzorgen . . .
Lees verder
spaarnestad-timmerwerk-btn
Timmerwerkzaamheden
Het plaatsen van scheidingswanden, het leggen van vloeren . . .
Lees verder
spaarnestad-schoonmaak-btn
Schoonmaakonderhoud
U functioneert beter in een schone ruimte, wij zorgen ervoor dat u zich prettig  . . .
Lees verder